Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #62: Iwatch, nej Apple Watch

Det är inte lätt att säga rätt, Apple Watch heter oftast Iwatch på redaktionen. Denna vecka handlar förstås om Apples event, 99mac:s uppesittarkväll och om den kommande 99mac-puben.

Lyckas ni säga Apple Watch? Här på redaktionen låter det ofta "Iwatch, nej, jag menar Apple Watch", eller "Ida: Har du sett att Iwatch blir 5 centimeter tjock? Jakob: Du menar #Apple Watch?"

Veckans avsnitt av vår #poddradio handlar självklart om Apples senaste presskonferens, om nya Iphone, Apple Pay och så blir det en hel del snack om den där nya prylen som vi har sådana problem med att prata om, Apple Watch.

Vi känner oss ganska nöjda med vår uppesittarkväll, vad tyckte ni? Kom gärna med tankar om vad vi bör och inte bör göra till nästa gång!

Glöm inte att det är 99mac-pub den 19 september från klockan 18. Det blir samling på Monks på Wallingatan i Stockholm och har ni inte anmält er redan och vill komma så hör av er så ska vi försöka få plats för oss alla!

Trevlig helg!

Avsnitt: Iwatch, nej Apple Watch

Längd 52:10, filstorlek 33,21 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.