Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple fasar ut varumärket Beats Music

Enligt uppgifter kommer Apple på sikt att fasa ut varumärket Beats Music och en möjlighet är att musiktjänsten istället integreras i Itunes. En talesperson för Apple säger kort att uppgifterna inte stämmer.

När Apple köpte Beats för ungefär 20 miljarder svenska kronor tidigare i år kallade Eddy Cue företagets strömmande musiktjänst Beats Music för "den första prenumerationstjänsten gjord på rätt sätt".

Beats Music har lånat det mesta från andra tjänster som exempelvis svenska Spotify, men har satsat mycket på handplockade spellistor och fick extra tyngd från kända musiker som Dr Dre och Trent Reznor.

Nu kommer uppgifter som säger att Apple planerar att fasa ut varumärket Beats Music, rapporterar Techcrunch. Vad som ska hända med tjänsten är inte lika klart, men en källa säger att tjänsten kan integreras i Itunes som redan erbjuder radiofunktioner utöver de digitala nedladdningarna från Itunes Store. Ytterligare en annan källa säger att Apple planerar att presentera något stort musik-relaterat under första halvan av 2015.

En talesperson för Apple säger till Recode att uppgifterna inte stämmer, men ville inte utveckla det mer än så. Recode skriver att Apple kommer att fortsätta att erbjuda en strömmande musiktjänst, men att varumärket Beats Music kan förändras över tid och antyder också att det skulle kunna integreras i Itunes.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.