Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Ballmer vill att basketlag ska dumpa Ipad

Microsofts tidigare vd äger numera ett basketlag, och ett av hans första gärningar blir att få Los Angeles Clippers att sluta använda Ipad.

Steve Ballmer avgick som vd för Microsoft i februari, och utträdde ur styrelsen förra månaden. Nyligen köpte Ballmer basketlaget Los Angeles Clippers, men det verkar dock som att han fortfarande är lojal mot Microsoft och deras produkter.

Steve Ballmer har tidigare enligt egen uppgift förbjudit sin familj att använda Apples-produkter. Enligt Reuters är ett av Ballmers första gärningar att få laget och organisationen runtomkring att göra sig av med de Ipad-enheter som de använder. Ballmer säger i en intervju:

"De flesta använder Windows, några av spelarna och tränarna gör inte det. Och Doc [Rivers, tränare för LA Clippers] vet att det är ett projekt."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.