Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebble kommer till Sverige

Den smarta klockan Pebble börjar nu att säljas i Sverige. Pebble uppdateras också med några nya funktioner och får sänkt pris.

#Pebble visade i januari upp nya klockan Pebble Steel och har sedan dess öppnat upp en app-butik som nu rymmer fler än 4 000 appar som gör klockan mer användbar. Bland de senaste tilläggen finns hälosappar från Jawbone, Misfits och Swim.com.

Nu börjar företaget att sälja sina två klockmodeller i bland annat Sverige. Till att börja med är det Mediamarkt, Teknikmagasinet, Coolstuff och Kjell & Company som säljer klockan här, men fler återförsäljare kommer att läggas till under oktober. Kristen Regelein, global försäljningschef säger att företaget är glada över att kunna utöka försäljningen till fler länder:

"Pebble har växt oerhört det senaste året, och vi är glada över att utöka våra avtal med butiker i Storbritannien, Benelux och Skandinavien. Vårt uppdrag har alltid varit att göra tekniken mer tillgänglig, och dagens tillkännagivande tar Pebble ett steg närmare att uppfylla denna vision."

Samtidigt sänks priserna för klockorna. Pebble kostar 1 299 kronor och Pebble Steel kostar 2 299 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.