Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch börjar säljas i februari

Apple uppges sikta på en lansering av sin nya produkt Apple Watch under februari 2015 enligt kinesisk media.

Apple presenterade sin klocka #Apple Watch under sitt pressevenemang den 9 september, men uppgav ingen säljstart för den länge omtalade produkten mer än att den skulle komma under början av 2015.

Nu rapporterar den kinesiska sajten Feng [Google-översatt från kinesiska] att Apple siktar på att lansera Apple Watch i februari. Enligt tidigare uppgifter är det närmare bestämt Alla hjärtans dag den 14 februari som gäller.

Enligt rapporten kommer tillgången på Apple Watch att vara kraftigt begränsad i början på grund av att Apple har brist på komponenter som safirglas. Sport-versionen av Apple Watch, som inte har några delar av safirglas, spås bli enklare att få tag på.

Utmaning för butiker

Många frågor om Apples nya klocka återstår fortfarande, då de prototyper som visats upp hittills inte har varit helt färdiga varken vad gäller hårdvara eller mjukvara. En annan fråga är hur själva försäljningen av Apple Watch kommer att gå till, särskilt vad gäller de dyrare versionerna i guld.

En av Angela Ahrendts uppgifter som ansvarig för Apples butiker tros vara att omdana dessa till att erbjuda en annan köpupplevelse än idag. Bland annat vill hon fokusera på mobila betalningar och sudda ut gränserna mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Dessa åtgärder kan mycket väl vara kritiska faktorer i att göra Apples butiker mer lämpliga för att sälja de dyra och lyxigaste varianterna av Apple Watch.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.