Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples reklamtjänst Iad till Sverige

Apples reklamtjänst Iad, som låter utvecklare bädda in annonser och reklam i sina appar, lanseras nu i Sverige och åtta andra länder.

Apple meddelar på sin webbplats för utvecklare att deras reklamtjänst Iad nu erbjuds i Sverige och åtta andra länder. Det innebär att det totala antalet länder som har tillgång till Iad är 25.

#Iad låter tredjepartsutvecklare inbädda annonser direkt i sina appar. Tjänsten lanserades ursprungligen 2010 till IOS 4. Om en användare av appen trycker på annonsen tar den över hela skärmen, men stannar i appen till skillnad från de flesta annonser som flyttar användaren till en webbplats i Safari.

De nya länderna förutom Sverige som nu har tillgång till Iad-annonser är Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Luxemburg, Nederländerna, Norge och Polen.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.