Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple håller Ipad-evenemang 16 oktober

Apples nästa pressevenemang blir enligt nya uppgifter den 16 oktober, där nya Ipad-modeller lanseras tillsammans med operativsystemet OS X Yosemite och en ny Imac med Retina-skärm.

Oktober ser ut att bli en fullmatad månad för Apple, som enligt nya rykten kommer att hålle ett pressevenemang den 16 oktober för att lansera nya Ipad-modeller, operativsystemet OS X Yosemite och kanske en ny version av Imac med Retina-skärm. Detta enligt Recode, som skriver att detta evenemang kommer att hållas i aulan på Apples campus i Cupertino.

Därmed blir detta en något mindre samling än evenemanget i september när Apple visade upp Iphone 6, Iphone 6 Plus, betalsystemet Apple Pay och den kommande klockan Apple Watch.

Tidigare rykten placerade årets Ipad-evenemang den 21 oktober, något som dock förnekades av Apple-kännaren Jim Dalrymple, som vanligtvis har bra källor och korthugget brukar bekräfta eller förneka dylika uppgifter.

Om uppgifterna stämmer sker årets Ipad-lansering dagen efter att Iphone 6 och Iphone 6 Plus börjar säljas i Kina, vilket sker den 17 oktober. Några dagar senare, den 20 oktober, kommer Apple också att presentera sin kvartalsrapport för årets tredje kvartal (Apples fjärde). Samma dag ryktas det också att den första större uppdateringen till IOS 8 kommer att släppas, tillsammans med premiären för Apple Pay i USA.

Den 27 oktober gästar Tim Cook konferensen WSJDLive, som anordnas av tidningen Wall Street Journal och är en efterföljare till konferensen All Things Digital, där både Steve Jobs och Tim Cooks varit regelbundna gäster. Om dessa rykten stämmer kommer det knappast saknas samtalsämnen för Cook.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.