Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Christian Bale tackar nej till rollen som Jobs

Skådespelaren Christian Bale uppges nu ha tackat nej till rollen som Steve Jobs i den kommande filmen baserad på Walter Isaacsons biografi.

Det har varit många turer kring den kommande filmen om Steve Jobs baserad på Walter Isaacsons biografi. Flera kända namn har knutits till projektet, men sedan hoppat av eller tackat nej.

I mars i år var det David Fincher som skulle regissera filmen, och hans förstanamn för rollen som Jobs var Christian Bale. Fincher byttes dock ut mot regissören Danny Boyle. Manuset är skrivet av Aaron Sorkin.

Nyligen gick Sorkin ut och sa att Bale fått rollen som Jobs utan att ens provspela för den, men nu kommer nya uppgifter som säger att Bale tackar nej, rapporterar Hollywood Reporter.

"Källor säger till Hollywood Reporter att skådespelaren har hoppat av Jobs-filmen som regisseras av Danny Boyle. [...] Källorna säger att Bale, efter mycket övervägande och motstridiga känslor, kom fram till att han inte är rätt för rollen och bestämde sig för att dra sig ur."

I början av oktober tackade också Leonardo DiCaprio nej till filmprojektet, han var också tänkt för rollen som Steve Jobs.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.