Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gorilla Glass 4 ska ge färre sprickor

Glastillverkaren Corning lanserar nu Gorilla Glass 4, en ny version av deras skyddsglas som används av bland andra Apple.

Efter många rykten om safirglas lanserade Apple sina senaste Iphone-modeller utan. Samarbetet med GT Advanced Technologies har upphört sedan tillverkaren ansökt om konkursskydd. Tidigare har Apple använt skyddsglas från amerikanska Corning och kanske kan deras senaste generation av vad de kallar för Gorilla-glas vara något för kommande Iphone-modeller.

Corning presenterar nu Gorilla Glass 4, som enligt tillverkaren ska vara upp till dubbelt så stöttåligt som konkurrenternas glas. Vid fall ner i en hård yta från en meters höjd är sannolikheten att enheter med Gorilla Glass 4 klarar sig utan sprickor 80 procent.

Corning har tagit fram en serie videoklipp med gorillor som tappar telefoner på olika vis och de har gjort en film om hur de testat sig fram till nya Gorilla Glass 4.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.