Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples butiker pryds av röda äpplen idag

Under den internationella världsaidsdagen byter Apple färg på sina butiksskyltar för att uppmärksamma kampen mot sjukdomen.

Idag är det den internationella världsaidsdagen, som årligen sedan 1988 verkar för att uppmärksamma och stötta kampen mot sjukdomen. Apple deltar sedan tidigare i projektet Product Red där specialdesignade röda versioner av produkter från olika företag säljs till förmån för samarbetsorganisationen Globala fonden.

Förra veckan blev flera appar i App Store röda och uppdaterade med särskilt innehåll för att samla in pengar, nu rapporterar 9to5mac att Apple precis som förra året har gjort de äppelformade skyltarna som sitter utanför deras butiker röda dagen till ära.

Idag skänker Apple en del av intäkterna från all försäljning i sina butiker till Globala fonden. Detta gäller intäkter från produkter, tillbehör och presentkort både i de fysiska butikerna och på nätet. Sedan tidigare körs också en särskild kampanj på App Store fram till den 7 december. Köper man någon av apparna går 100 procent till Globala fonden.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.