Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #73: Spotifyåret och julsång

Nu har vi ljus här i vårt hus, sjunger Ida i det här avsnittet som handlar om Spotifys årliga sammanställning av musikåret och om några värdiga vinnare i julkalendern.

Andra advent är snart här och det är dags för ett nytt avsnitt av 99mac:s #poddradio. Som 99mac tidigare skrivit om har Spotify nu sammanstället musikåret 2014 med massor av rolig information om året som varit globalt, i olika länder och för varje användare.

Ida upptäcker till exempel via sajten att hon numera lyssnar på musikgenren "metropopolis" och inte så mycket rock som hon trott. Jakob har lyssnat en del på "soft rock" och undrar vilka artister det kan vara som räknas dit. Redaktionens favoritlåtar från året hittar ni i en spellista på Spotify.

99mac:s julkalender pågår för fullt och det har kommit in några riktigt bra tävlingsbidrag. Camilla Waxin knåpade ihop en modern variant av "Nu har vi ljus här i vårt hus" som Ida försöker sjunga. Kanske återkommer den i en bättre variant med lite ordentligt komp också.

Trevlig helg!

Avsnitt: Spotifyåret och julsång

Längd 34:39, filstorlek 21,27 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.