Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Xiaomi etablerar sig i USA

Kinesiska Xiaomi investerar i det amerikanska företaget Misfit, och ryktas visa upp sin senaste mobiltelefon på mässan CES i januari.

Det kinesiska elektronikföretaget Xiaomi har rönt framgångar de senaste åren, och räknas numera som världens tredje största tillverkare av smarta mobiltelefoner.

Nu rapporterar den China Daily att Xiamo investerat 40 miljoner dollar (cirka 301 miljoner kronor) i det amerikanska företaget Misfit som grundats av bland andra den tidigare Apple-vd:n John Sculley.

Misfit ligger bakom träningstillbehöret Shine, vilket beskrivs som Kinas mest populära produkt för hälsa, träning och sömnanalys.

Samtidigt kommer uppgifter om att Xiaomi också förbereder en lansering i USA för sina egna produkter. Enligt Economic Daily News [Google-översatt från kinesiska] planerar Xiaomi ett framträdande på den amerikanska elektronikmässan CES i januari för att visa upp sin senaste smarta mobil Mi5.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.