Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flipboard och Tumblr sammanfattar året

Både Tumblr och Flipboard vill vara med och sammanfatta vad som hänt på deras sajter och nätverk under året.

Ännu fler internetföretag sammanfattar nu 2014, och denna gången är det den personliga tidningsappen Flipboard och bloggtjänsten Tumblr som visar upp det viktigaste och det mest diskuterade från året som gått.

Flipboard är en tjänst som samlar länkar från olika webbsajter och sociala flöden, och visar upp de i form av digitala tidningar. Även 99mac samlar regelbundet artiklar i en egen Flipboard-tidning. Föga förvånande har därför redaktionen på Flipboard satt ihop en särskild tidning som heter 2014 Year in Review där året är samlat.

Det blir många händelser som toppade löpsedlarna under 2014, så som utbrottet av ebolaviruset, fotbolls-vm, det amerikanska mellanårsvalet, Robin Williams död och den hackerattack där ett bilder av ett stort antal kändisar stals och publicerades på nätet.

Även flera nöjesnyheter får plats när Fliboard säger sitt om 2014. Bland annat skriver de om Disneyfilmen Frost, som var den film som spelade in mest pengar under året.

Tumblr å sin sida har listat vad det har bloggats mest om på nätverket under året, och delat in detta i kategorier som tv-serier, djur, internetkändisar, sport samt mindre breda kategorier som 3d-utskrifter och finaste färger. Den mest använda färgen på Tumblr blev en mintgrön kulör.

Populärast på Tumblr:

Musikgenre: Hip Hop
Låt: Nicki Minaj - Anaconda
Tv-spel: Pokémon
Tv-serie: Supernatural
Filmskapare: Hayao Miyazaki

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.