Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya milstolpar för App Store

Under årets första vecka shoppade kunder runt om i världen loss i App Store. Apple noterade nya rekordintäkter på närmare en halv miljard dollar.

Julhandeln är över för den här gången och medan vi får vänta lite till på Apples kvartalsrapport för perioden berättar företaget redan nu om nya milstolpar för App Store.

Under den första veckan av januari 2015 handlade kunder runt om i världen för närmare en halv miljard amerikanska dollar, enligt ett pressmeddelande från Apple. Nyårsdagen går till historien som den största försäljningsdagen för App Store hittills.

Flera rekord slogs också under 2014. Omsättningen ökade med 50 procent och appar genererade intäkter på över tio miljarder dollar åt utvecklare. Så här långt har utvecklare tjänat sammanlagt 25 miljarder dollar på försäljning av appar och spel.

"Efter ett rekordår för App Store och utvecklarna har vi nu fått en flygande start på det nya året. Vi är stolta över att utvecklarna skapar så kreativa och nyskapande appar för IOS-användarna och är glada över att de nu tjänat mer än 25 miljarder dollar", säger Eddy Cue, chef över internetmjukvara och internettjänster.

Under julen kunde kunderna på App Store bidra till Product Red-kampanjen genom att köpa appar och exklusivt innehåll där alla intäkter gick till Globala fondens kamp mot aids. Apple meddelar att man det här kvartalet skänkte 20 miljoner dollar och att man totalt bidragit med över 100 miljoner dollar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.