Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

15 miljoner betalar för Spotify

Musiktjänsten Spotify kallar förra året för ett fantastiskt år och meddelar att 15 miljoner användare nu betalar för tjänsten som har totalt 60 miljoner aktiva användare.

Spotify har goda nyheter och kallar 2014 för ett fantastiskt år "tack vare er musikälskare som ständigt lyssnar, upptäcker, delar och firar musiken och artisterna tillsammans med oss."

Vid årsskiftet nådde musiktjänsten en ny milstolpe. Nu betalar 15 miljoner användare för Spotify och tjänsten har 60 miljoner aktiva användare. För två månader sedan var siffrorna 12,5 miljoner betalande användare av totalt 50 miljoner aktiva användare.

I samband med CES 2015 snappade Techcrunch upp statistik om hur Spotifys användare lyssnar på tjänsten. 52 procent av användarna lyssnar via en mobil enhet, medan bara tre procent lyssnar via webbspelaren.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.