Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Facebook testar tjänst för företag

Facebook vill bli en tjänst också för företag där anställda kan kommunicera med varandra. Nu testas nya tjänsten Facebook at Work på utvalda företag.

Förra året dök det upp uppgifter om att Facebook arbetar på en tjänst med fokus på kommunikation mellan anställda. Facebook at Work fungerar i stort sätt som vanliga Facebook, men skulle låta användarna skicka meddelanden till kollegor och samarbeta i projekt utan att blanda in sitt privata Facebook-konto.

Facebook at Work har nu släppts till utvalda företag med fler än 100 anställda för test, rapporterar Techcrunch. Den nya tjänsten nås via den befintliga webbplatsen och företaget har släppt appar för både IOS och Android.

Det finns redan ett antal tjänster med samma målgrupp som fokus, men Facebook känner sig säkra på att man kan vara med och konkurrera med bland annat Microsoft och Linkedin. Lars Rasmussen leder Facebook at Work-projektet och säger:

"Facebook at Works styrka är att vi har spenderat tio år på det och införlivat feedback från en miljard aktiva användare. Allt det där finns nu i en produkt, men anpassat för olika användningsområden."

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.