Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple hedrar Martin Luther King

Idag är det Martin Luther King-dagen, och Apple har uppdaterat förstasidan på sin webbplats för att uppmärksamma den berömde människorättskämpen.

Apple har uppdaterat förstasidan på sin amerikanska webbplats för att uppmärksamma den amerikanske människorättskämpen Martin Luther King Jr som föddes den 15 januari 1929. Apples webbplats visar texten:

"Idag reflekterar vi över doktor Martin Luther King Jr, hans liv och vision, och det arbete som fortsätter för att tjäna mänsklighetens bredare intresse."

Martin Luther King Jr var en framstående ledare inom den afroamerikanska medborgarrättsrörelsen och har blivit en symbol för utveckligen av medborgerliga rättigheter. Hans mest kända politiska handling är troligtvis marschen till Washington 1963 där King höll ett av världens mest kända tal – "I have a dream".

Martin Luther King Jr blev 1964 den yngsta personen att motta Nobels fredspris. Han mördades den 4 april 1968 i staden Memphis, Tennessee. Till minne av honom firas varje år den tredje måndagen i januari Martin Luther King-dagen.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.