Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bortglömda produkter

Apple Watch släpptes redan 1995

Den första produkten med namnet Apple Watch kom redan 1995 och erbjöds som en premie för användare som uppdaterade till ett nytt operativsystem.

Snart väntas Apple lansera den smarta klockan #Apple Watch, men ett bortglömt stycke Apple-historia gör gällande att det inte är den första klockan företaget ligger bakom.

1995 erbjöds en Apple Watch som premie för Apple-användare som uppdaterade till det dåvarande operativsystemet Mac OS 7.5. Till skillnad från dagens Apple Watch handlade detta om en vanlig analog klocka, men med Apples klassiska "regnbågslogga" och med texten "Mac OS" synligt runt armbandet.

En webbplats har under hösten erbjudit ett antal Apple-klockor till försäljning, men de tog snabbt slut. Nu uppger webbplatsen att de snart kommer att erbjuda ett ensiffrigt antal klockor. Priset varierade mellan 99 och 129 dollar (cirka 800 och 1 044 kronor) beroende på i vilket skick klockan är, men när lagret fylls på är det mycket möjligt att priserna höjs.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.