Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Här är rollistan för Steve Jobs-filmen

Inspelningarna av Aaron Sorkins film om Steve Jobs har startat, och Universal Studios har tillkännagivit hela rollistan.

Efter en komplicerad förproduktion som innebar både avhoppade skådespelare och ett byte av studio är nu äntligen inspelningen av filmen om Steve Jobs igång. Filmen bygger på biografin av Walter Isaacson och har manus av Aaron Sorkin.

Universal Studios har nu också tillkännagivit rollistan, och många av de skådespelare som tidigare uppgetts delta i filmen kan nu bekräftas rapporterar Appleinsider. Huvudrollen som Steve Jobs spelas av #Michael Fassbender, efter att både Leonardo DiCaprio och Christian Bale tackat nej.

Som tidigare rapporterats gestaltar Seth Rogen Apples medgrundare Steve Wozniak. Jeff Daniels, känd från filmer som Dum & Dummare och tv-serien The Newsroom spelar Apples tidigare vd John Sculley. Kate Winslet (Titanic) spelar Joanna Hoffman som var en del av den ursprungliga Mac-gruppen och därefter jobbade på Next.

Katherine Waterston (Inherent Vice) kommer att spela Steve Jobs flickvän Chrisann Brennan, och Michael Stuhlbarg (Boardwalk Empire) ska som tidigare rapporterats spela Andy Hertzfeld. Sarah Snook spelar Apples tidigare PR-person Andrea Cunningham. Adam Shapiro spelar ingenjören Avie Tevanian, som var en nyckelperson under utvecklingen av OS X.

Steve Jobs dotter Lisa har beskrivits av Aaron Sorkin som filmens hjälte, och kommer att gestaltas av tre olika skådespelerskor, nämligen Makenzie Moss, Ripley Sobo (Winters Tale) och Perla Haney-Jardine (Kill Bill Vol 2).

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.