Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tapbots jobbar på ny Mac-klient av Tweetbot

Tapbots utvecklar den populära Twitter-appen Tweetbot. Klienten för OS X ser ut att få en uppdatering snart med anpassningar för OS X Yosemite.

Mark Jardine är designer på Tapbots som utvecklar den populära Twitter-klienten Tweetbot. Mac-versionen har inte uppdaterats för att passa in i det nya gränssnittet som Apple introducerade med OS X Yosemite, men en bild från Jardine tyder på att en uppdatering av Tweetbot för Mac kommer snart.

Enligt bilden som Jardine lämpligt nog postat via Twitter lånar nya Tweetbot för Mac både från Iphone-appen och OS X Yosemite. I bilden syns också en helt ny Iphone-app som skulle kunna vara Calcbot, ett program som nyligen släpptes för Mac.

När Ipad-versionen av Tweetbot kommer att uppdateras är ännu okänt. Tapbots har än så länge bara sagt att Tweetbot 3 för Ipad är under utveckling.

Namn
Tweetbot for Twitter
Plattform
OS X
Utvecklare
Tapbots
Version
1.6.1
Pris
189,00 kronor
Krav
OS X 10.7.4 eller senare, 64-bitars processor
Språk
Engelska
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.