Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spelare lägger 11 miljarder på Candy Crush Saga

Kassakon Candy Crush Saga krymper stadigt för svenska King, men drog ändå in närmare 11 miljarder kronor under 2014.

Svenska utvecklaren King tjänar fortfarande stora pengar på sin succé Candy Crush Saga. Spelare lade drygt 1,3 miljarder dollar på olika köp inuti spelet under 2014. Det motsvarar närmare 11 miljarder kronor.

Intäkterna för spelet har dock sjunkit jämfört med tidigare år. Höjdpunkten för Candy Crush Saga inträffade under det tredje kvartalet 2013, när spelet drog in 551 miljoner dollar eller 4,6 miljarder kronor. Därefter har det minskat för varje kvartal, och från slutet av 2013 till slutet av 2014 har intäkterna från Candy Crush nästan halverats.

Enligt The Guardian satsar King på sprida ut sina inkomster över andra spel för att inte förlita sig alltför mycket på en titel. Under det sista kvartalet 2013 stod Candy Crush Saga för 78 procent av alla Kings intäkter från köp inuti appar. Ett år senare var siffran endast 45 procent.

De allra flesta spelarna lägger inga pengar alls inuti Kings appar. Bolaget hade under förra årets sista kvartal 365 miljoner användare per månad, men av dessa var det endast 8,3 miljoner som betalade. Det betyder att endast 2,3 procent av spelarna betalar.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.