Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Säkrar marginalen

Apple TV prisdumpas – liten påverkan för svenskar

Under dagens presskonferens meddelades det att Apple TV prisdumpas med hela 30 procent - från 99 till 69 dollar. I Sverige påverkas priset betydligt mindre.

Prisutvecklingen för #Apple TV har de senaste åren varit en nedåtgående trend och idag meddelade Apple att produkten prisdumpas ytterligare. I dollar är det en minskning från 99 till 69 dollar, vilket motsvarar hela 30 procent. Detta möjliggör troligen att produkten når ut till fler kunders hem i staterna.

I Sverige var det rekommenderade priset på Apple TV 899 kronor och med dagens minskning justeras priset till 799 kronor, en jämförelsevis mindre förändring. På den svenska prissökningstjänsten Prisjakt finns produkten redan i dagsläget att hitta för cirka . Produkten, som inte heller denna gång fått några uppgraderingar, har nu funnits på marknaden i cirka tre år (Apple TV generation 3).

Samtidigt passar Apple på att höja priserna på stora delar av det svenska sortimentet, bland annat på de senaste två Iphone-modellerna med minst 15 procent i svenska kronor, för att justera för dollarkursen som varit kraftigt stigande den senaste tiden.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.