Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny bok om Steve Jobs på gång

Snart släpps boken "Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary Leader". Utdrag ur boken avslöjar flera nya detaljer om Apples grundare.

Snart släpps boken "Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary Leader" som verkar bli spännande läsning. Författarna Brent Schlender och Rick Tetzeli har intervjuat både Jobs själv och människor som kände honom.

Ett utdrag ur boken avslöjar flera nya detaljer om #Apple och #Steve Jobs, rapporterar Cult of Mac. Utdraget som fanns på Amazon har senare kortats ned betydligt, men beskrev från början att Steve Jobs ett tag funderade på att köpa söktjänsten Yahoo och avslöjade också detaljer från tiden då Jobs återvände till Apple under slutet av 90-talet och för första gången träffade Jony Ive.

Men det mest uppseendeväckande är avslöjandet att Tim Cook erbjöd den svårt cancersjuke Jobs en bit av sin lever med en rejäl utskällning som tack.

För den som vill läsa hela boken går det att förhandsboka den redan nu, annars börjar den säljas den 24 mars.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.