Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny molntjänst för dokument från Adobe

Adobe släpper en ersättare till Adobe Acrobat och med det en helt ny molntjänst för dokument.

Mjukvarujätten #Adobe fortsätter att flytta ut grejer i molnet. För snart två år sedan flyttade företaget ut sina programvaror för kreatörer i molnet och lanserade #Creative Cloud. Nu släpper företaget en ny version av Adobe #Acrobat som blir hjärtat i den nya molntjänsten Document Cloud.

Med Adobe Document Cloud kan användare skapa, revidera, godkänna, signera och följa dokument via datorn och mobila enheter. Den nya versionen av Acrobat heter #Acrobat DC och finns tillgänglig dels i abonnemangsform, men också som engångsköp.

– Det har pratats om det pappersfria samhället i många år, men faktum är att när andra branscher som film-, tv- och musikbranschen för länge sedan flyttat över till digitala plattformar så är det många företag som fortfarande är fast vid det analoga pappret. Vi vill gärna sätta fart på utvecklingen med vår nya teknik och säkerställa att arbetet med affärskritiska dokument såsom kontrakt och handlingar blir digitalt och lättillgängligt för alla, säger Jenny Höglund, nordisk marknadschef för Document Cloud på Adobe i ett pressmeddelande.

Nya Acrobat DC använder "bildmagi" från Photoshop för att konvertera pappersdokument till en digital, redigerbar fil som kan signeras med Adobes e-signatur-tjänst som tidigare hette Adobe Echosign. En ny "Fill and Sign"-funktion gör det lätt att fylla i formulär digitalt och sedan signera dem oavsett om man är vid datorn eller mobilen.

Den nya molntjänsten tillsammans med Acrobat DC kommer att göras tillgängliga inom de kommande 30 dagarna och användare kan redan nu anmäla sitt intresse via Adobes webbplats.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.