Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple satsar miljoner på att återvinna vatten

Apple fortsätter att satsa pengar på miljöprojekt. Deras nya huvudkontor kommer att använda återvunnet vatten som också görs tillgängligt för staden Cupertino.

Apples nya huvudkontor #Campus 2 beräknas stå klart under 2016. Den runda byggnaden kommer inte bara att sticka ut med sin arkitektur, utan Apple satsar också på att göra sitt huvudkontor så grönt och miljövänligt som möjligt.

Bland annat satsar Apple nu 4,8 miljoner dollar till ett samarbetsprojekt för att dra vattenledningar till kontoret och staden Cupertino som kan leda dit återvunnet och renat avloppsvatten, rapporterar Mercury News.

Apple samarbetar med lokala myndigheter i projektet som totalt kommer att kosta 17,5 miljoner dollar. Företaget beräknas själva använda omkring tre procent av vattnet som görs tillgängligt via ledningarna, resten kommer staden Cupertino till nytta.

Vad vattnet kommer att användas till på Campus 2 är inte känt, men vanliga användningsområden är för bevattning av grönområden eller för att spola toaletter.

Byggandet av de nya vattenledningarna ska påbörjas i augusti i år och förväntas tas i bruk i oktober 2016, ungefär samtidigt som Campus 2 borde stå färdigt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.