Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa Apple TV-fjärr får styrplatta

Enligt envisa rykten släpper Apple en ny Apple TV till sommaren. Enligt de senaste uppgifterna får enheten en helt ny fjärrkontroll med en styrplatta liknande den som finns på de bärbara datorerna.

I juni är det dags för årets upplaga av Apple utvecklarkonferens WWDC. Många rapporter och rykten pekar mot att Apple kommer att lansera en ny uppdaterad version av sin mediaspelare #Apple TV under den inledande keynoten.

Som 99mac rapporterat om tidigare får nästa generation uppgraderad hårdvara och ny design och det talas också om att enheten får en egen app-butik. Det har också spekulerats kring enhetens fjärrkontroll.

Enligt nya uppgifter från New York Times får Apple TV en helt omgjord fjärrkontroll som utrustas med en styrplatta likt den som finns på företagets bärbara datorer. Styrplattan kommer att användas för att skrolla och utöver det kommer det att finnas två fysiska knappar. Fjärrkontrollen kommer att bli något tjockare än den nuvarande.

Apples målsättning är fortfarande att fjärrkontroller ska vara enkla att använda och i företagets internutbildningar har den minimalistiska nuvarande fjärrkontrollen ofta tagits som ett bra exempel på detta. Instruktörer har jämfört den med en fjärr för Google TV som kommer med 78 knappar.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.