Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mophie visar upp vattentätt batterifodral för Iphone 6

Mophie tar emot förbeställningar på sitt nya skal Juice Pack H2Pro som förutom att fördubbla batteritiden för Iphone 6 också skyddar enheten mot vatten, damm och stötar.

Mophie har gjort sig kända för sina skal och fodral för Iphone med inbyggda batterier och snart kommer ett nytt för Iphone 6 som inte bara dubblar batteritiden utan också skyddar mot vatten, damm och stötar.

Fodralet heter Juice Pack H2Pro och kan förbeställas via deras webbplats med förväntat leverans i slutet av maj. Mophie har fått till en IP68-märkning genom att täcka skärmen och alla kontakter. Alla funktioner fungerar genom skalet, inklusive Touch ID.

Förutom att skydda mot vatten och damm klarar fodralet av stötar och fall från upp till 1,2 meters höjd.

Det inbyggda batteriet ska klara av att dubbla batteritiden för Iphone 6. På baksidan finns LED-indikatorer som visar hur mycket laddning som finns kvar. Fodralet kan sättas på och stängas av efter behov.

Mophie vill ha 130 dollar, motsvarande cirka 1 000 kronor exklusive moms, tull och frakt och erbjuder fodralet i färgen svart.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.