Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Utvecklingsverktyg för Apple TV

Allt mer pekar mot att Apple lanserar en ny generation Apple TV under utvecklarkonferensen WWDC i juni.

Rykten om en uppdaterad #Apple TV har pågått under en längre tid, och mycket pekar nu mot att Apple kan komma att visa upp en ny version under WWDC som inleds 8 juni. Enligt en rapport från den vanligtvis välunderrättade Mark Gurman på 9to5mac ska den nya enheten erbjuda bland annat röststyrning med den digitala assistenten Siri.

Apple uppges vilja lägga fram Apple Watch som ett huvudsakligt sätt att styra och kontrollera en ny Apple TV, som ett alternativ till en ny och mer avancerad fjärrkontroll som ska komma tillsammans med enheten.

Nya Apple TV ska också ha stöd för appar från tredje part, något som det länge spekulerats kring. En ny version av utvecklingsverktyget Xcode ska erbjuda ett nytt ramverk som kallas TVkit som utvecklare kan använda sig av för att skapa appar för Apple TV.

Även den tidigare omtalade tv-tjänsten förbereds av Apple, men denna kan komma att lanseras efter den nya hårdvaran. Den nya versionen av Apple TV uppges bli mindre och tunnare än den befintliga, även om källor som som använt Apples interna prototyper uppger att dessa är större.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.