Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify satsar på löpare med ny funktion

Spotify släpper flera nya funktioner och lägger till nytt innehåll som poddradio och videoklipp. Bland annat finns nyheter för löpare.

Den svenska musiktjänsten Spotify hälsar att vi ska göra oss redo för "det mest underhållade Spotify än". Musiktjänsten släpper flera nyheter i form av funktioner och nya typer av innehåll.

Bland nyheterna finns startsidan "Now" som listar musik som passar för nuet. Funktionen lär sig vad du gillar och anpassar sig efter din musiksmak och ditt humör.

Det kommer också nyheter för löpare. Spotify Running känner av ditt tempo och matchar musiken därefter och hjälper dig att knuffa dig själv lite till. Spotify samarbetar också med Nike och Runkeeper, Spotify Running kommer att dyka upp i Nike+-appen och Runkeeper senare i år.

Spotify lägger också till helt nya typer av innehåll. Användare kommer att kunna lyssna på poddradio och se videoklipp utöver det som redan finns i musikväg.

Den nya Now-upplevelsen börjar rulla ut till Iphone-användare i Sverige, Tyskland, Storbrittanien och USA nu och kommer till fler marknader och plattformar framöver. Spotify Running kommer till Iphone-användare globalt med start idag.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.