Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples övervakare får kritik

Michael Bromwich har som jobb att övervaka Apple sedan de dömdes för att ha verkat mot fri konkurrens i e-bokbranschen. Nu får han hård kritik av en domstol.

Advokaten Michael Bromwich tillsattes som övervakare när Apple dömdes för att ha verkat mot fri konkurrens i e-boksbranschen 2013. Hans uppdrag är att se till så att Apple följer det som står i domen, men hans uppförande har upprört företaget. Dels vill Apple att han tas bort från uppdraget, men företaget har också överklagat domen i sig och vill bli helt frikända.

Apple har bland annat invänt mot Bromwichs höga timpenning som han fakturerar företaget, och att han krävt att få tillgång till personal som exempelvis Jony Ive som inte har något med e-boksmålet att göra.

I en dom från torsdagen får Bromwich hård kritik, rapporterar Fortune. Domstolen skriver att Bromwich beteende är "motsatt från god praxis", men tar ändå inte bort honom från uppdraget.

Domstolen hänvisar till sin begränsade jurisdiktion i frågan och poängterar att Michael Bromwichs aktiviteter redan är begränsade efter en dom från förra året.

Huruvida Apple får gehör för sitt överklagande av domen i sin helhet får vi veta i sommar då domstolen förväntas komma med sitt beslut.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.