Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kraften är stark i dessa vinnare

99mac:s Star Wars-tävling är över, och här presenteras segrarna som vinner varsitt par hörlurar från en galax långt borta.

För att fira den internationella Star Wars-dagen tidigare i månaden anordnade 99mac en tävling tillsammans med SMS Audio där våra läsare hade chansen att vinna ett par hörlurar som passar både jediriddare, prisjägare och droider.

Tävlingen gick ut på att med hjälp av bildredigering sätta in hörlurarna i en scen från någon av Star Wars-filmerna. Vi fick in massor av fantastiska och kreativa bidrag, och det var ingen lätt uppgift för juryn att enas om fyra segrare. Men här är ändå de fyra bilder som verkar ha använt kraften lite extra.

Ett stort grattis, och ett tack till samtliga som deltog!

Vinnare 1

johan_tanying vinner ett par Rebel Alliance-lurar för denna bild.

Juryns motivering:

Vi har alltid undrat vad prinsessan Leia döljer under sina enorma hårbollar, och här får vi svaret – schyssta lurar med rebellradions tio i topp.

Vinnare 3

grenhall vinner ett par Galactic Empire-lurar för denna bild.

Juryns motivering:

På alla arbetsplatser med krävande och oförstående chefer måste de anställda koppla av ibland, vilket Amiral Piet gör med sina omslutande lurar och radiokanalen Lugna Favoriter.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.