Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Supportdokument beskriver Homekit och Apple TV

Apple har publicerat ett supportdokument som går igenom hur Homekit fungerar, och hur det går till att fjärrstyra produkter genom en Apple TV.

Uppgifter om att Apple TV får en central roll i Apples hemmasystem #Homekit har cirkulerat en längre tid, och i oktober förra året dök det upp stöd för ramverket i en betaversion av IOS för Apple TV.

Dessa uppgifter återkom under teknikmässan CES i januari där flera Homekit-produkter visades upp. Nu har de första av dessa produkter släppts på marknaden, och Apple har publicerat ett nytt supportdokument på sin webbplats som officiellt bekräftar hur Homekit fungerar med en Apple TV.

Enligt dokumentet krävs en Apple TV för att användaren ska kunna styra Homekit-tillbehör från utanför hemmet. Genom att logga in med samma Apple-ID på Apple TV och IOS-enheten går det att kontrollera tillbehören utifrån med hjälp av Siri-kommandon.

I dokumentet anges att kraven är en Apple TV av tredje generationen eller senare, vilket är intressant då detta i dagsläget är den senaste versionen som finns. Många uppgifter pekar mot att Apple kommer att lansera en uppdaterad Apple TV under nästa veckas WWDC.

Apple har också publicerat ett separat dokument som listar befintliga tillbehör.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.