Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples förhandlingar med skivbolag pågår fortfarande

Apple och skivbolagen förhandlar fortfarande om avtalen kring en ny strömmande musiktjänst med bara några dagar kvar till WWDC.

På måndag inleder Apple sin utvecklarkonferens #WWDC, där de bland annat väntas lansera en ny strömmande musiktjänst som kallas #Apple Music. Det som uppges ha varit en av de största utmaningarna är att komma överens med de olika skivbolagen.

In i det sista pågår förhandlingarna, och en sak som återstår att lösa är hur stor del av intäkterna respektive part ska få, rapporterar Bloomberg. Skivbolagen kvräver en större del av intäkterna än vad de får under sina nuvarande avtal med konkurrenten Spotify.

Tidigare har det rapporterats att Apple ställt hårda krav på skivbolagen och bland annat velat få rättigheterna att strömma musiken gratis under en tre månaders provperiod för nya kunder. Apple ska också ha satt press på skivbolagen att neka andra tjänster som Spotify att erbjuda gratisabonnemang med reklamavbrott.

Kommentarer
24 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.