Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Apple Watch Sport släpps med guldfärger som matchar Iphone 6S

Apple kommer att släppa Apple Watch Sport i guldfärger som matchar Iphone 6S, enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities har gjort sig känd för sina träffsäkra rapporter. En ny rapport går igenom höstens produktlanseringar, rapporterar 9to5mac. Först och främst tror Kuo att Iphone-leveranserna under det kommande kvartalet kommer att minska inför lanseringen av nya modeller som än så länge kallas #Iphone 6S och 6S Plus.

När det gäller #Apple Watch skriver Kuo att Sport-modellen kommer att släppas i nya färger för att matcha de nya telefonerna. Bland annat kommer klockan att säljas både gult och rosa guld. Stålmodellen av klockan kommer inte att få de nya färgerna.

Så här långt uppskattar Kuo att Apple levererat omkring 3,9 miljoner enheter av sin smarta klocka.

En ny Ipad Mini tas också upp i rapporten. Apple sägs släppa en ny modell som i princip är en mindre modell av Ipad Air 2. Tunnare och lättare än föregångaren med nya kompontenter. Kuo nämner inget om en ny modell av Ipad Air 2 eller den omtalade Ipad Pro.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.