Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Frågetecken kring Apples skolkampanj

Så här års brukar Apple dra igång en skolkampanj med rabatter för studenter, men hittills har vi inte hört något. Mer information kommer nästa vecka, enligt butikschefen Angela Ahrendts.

I början av juli brukar Apple dra igång en skolkampanj (Back to School) med rabatter för studenter. Hittills har företaget varit tysta, men i en ny video till butiksanställda lovar Apple-chefen Angela Ahrendts mer information nästa vecka, rapporterar den franska sajten Consomac.

Varje vecka skickar Angela Ahrendts en kort video till alla anställda i Apples butiker världen över. I det senaste meddelandet säger Ahrendts:

Jag är säker på att många av er funderar på "men finns det något annat för Back to School?" Jag får be er att vänta till nästa veckas video då jag kan ge er lite mer detaljer.

Ahrendts meddelande kan betyda att företaget planerar att göra om kampanjen som gått varje sommar under många år.

Förra årets kampanj gav studenter som köpte en Mac rabatt på upp till 1 900 kronor och ett presentkort till Apple Store värt 700 kronor. Vid köp av en Ipad kunde de spara upp till 370 kronor på enheten och få ett presentkort värt 350 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.