Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Enklare prova Apple Watch i butik

Apple snabbar upp procedurerna för att prova en Apple Watch i företagets butiker, och tidsbokning är inte längre nödvändig.

Apple har ändrat rutinerna för de kunder som vill prova olika modeller av #Apple Watch i butik. Det tidigare kravet på att boka tid i förväg via Apples webbplats gäller inte längre, och nu går det bra att bara titta in och få hjälp av en anställd. Detta rapporterar 9to5mac, som också skriver att kunder kan behöva vänta om alla teststationer är upptagna.

Detta innebär också att kunder numera inte behöver uppge namn och Apple-ID för att prova den smarta klockan. Det går dock att valfritt registrera sin epost-adress för att spara vilken klocka man provade på nätbutikens önskelista.

De nya rutinerna är på plats i flera länder, och tidsbokningen är borttagen från bland annat den amerikanska, den engelska och den franska webbplatsen. I Sverige gäller dock fortfarande det gamla systemet med tidsbokning, men kan väntas försvinna inom kort. När 99mac gör ett annonserat besök i Apples butik i Täby Centrum utanför Stockholm går det trots detta utmärkt att direkt få en tid att prova klockan, med en väntetid på endast några minuter.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.