Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IFA 2015

Harman lanserar partyhögtalaren JBL Pulse 2

Ljudföretaget Harman lanserar många nyheter på IFA i Berlin. En av de snyggaste är partyhögtalaren JBL Pulse 2.

Amerikanska ljudföretaget Harman har flera nyheter med sig till #IFA i Berlin. En av de snyggaste är partyhögtalaren JBL Pulse 2 som ersätter den två år gamla JBL Pulse.

Det finns gott om trådlösa Bluetooth-högtalare på marknaden. Det som får JBL Pulse och nu Pulse 2 att sticka ut från mängden är de inbyggda lysdioderna som ger användaren en ljusshow tillsammans med musiken. JBL Pulse 2 har fått fler dioder än sin föregångare och användare får via den tillhörande appen (IOS/Android) möjlighet att anpassa belysningen på fler sätt än tidigare.

Den nya högtalaren har en inbyggd sensor som kan användas för att hämta färger från omgivningen. Genom att hålla högtalaren mot soffan, en duk eller tapeten matchas färgen på Pulse 2. Det går också att "stapla" flera färger på varandra för en randig ljusshow.

JBL Pulse 2 erbjuder stereoljud, är vattentålig och klarar att spela musik i upp till tio timmar. Det går också att koppla ihop högtalaren med andra via funktionen JBL Connect. Pulse 2 spelar inte bara upp musik, via appen kan användare få dioderna att exempelvis simulera en brinnande brasa och spela upp tillhörande ljud för en mysig stund hemma.

Högtalaren kan kopplas till upp till tre telefoner eller surfplattor som kan turas om att spela upp musik. Den kommer att dyka upp i butiker under september månad för 1 990 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.