Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

James Bell tar plats i Apples styrelse

Apple får en ny styrelsemedlem. James Bell tar plats i styrelserummet och kommer tidigare från Boeing.

I januari avsade sig Millard Drexler sin plats i Apples styrelse. Nu har företaget hittat en ersättare. Nykomlingen är ingen nybörjare i styrelsesammanhang. Han heter James Bell och har tidigare varit finanschef för Boeing.

Bell slutade på Boeing år 2011 och sitter numera i ett antal styrelser. Apple skriver i ett pressmeddelande att han kommer att tillföra mer än fyra årtionden av erfarenhet inom finans, strategisk planering och ledarskap i komplexa organisationer. James Bell säger i ett citat att han är en Apple-användare och att han ser fram emot att kunna bidra med sina erfarenheter.

"Jag är en hängiven användare av Apples produkter och har en enorm respekt för företagets förmåga att innovera. Jag är glad över att ta plats i Apples styrelse och ser fram emot att bidra till deras fortsatta framgångar på alla sätt jag kan."

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.