Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple-anställd stal närmare en miljon dollar

En anställd i en av Apples butiker anklagas för att ha stulit närmare en miljon dollar i presentkort.

En 24-årig anställd i Apples butik i Queens Center Mall i New York har arresterats efter en intern utredning, som avslöjat att den anställde fyllt på stora mängder presentkort i butiken. Korten har sedan sålts till en oidentifierad tredje part till kraftig rabatt. Detta rapporterar nyhetskanalen NBC Channel 4 News.

Enligt myndigheterna har den anställde fått ungefär 200 dollar (cirka 1 600 kronor) för varje presentkort värt 2 000 (cirka 16 000 kronor). 24-åringen häktades med sju presentkort från Apple på sig, var och ett laddade med 2 000 dollar, samt 51 olika förfalskade kreditkort som använts för att fylla på presentkorten.

Sammanlagt har den anställde skaffat presentkort värda 997 000 dollar, motsvarande över åtta miljoner kronor. 24-åringen riskerar nu 15 års fängelse.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.