Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Pencil kommer med laddadapter

Förutom att Apple Pencil går att ansluta direkt i Ipad Pro för laddning medföljer enligt nya uppgifter en liten adapter för att ladda pennan med hjälp av en Lightning-kabel.

Apple förväntas börja sälja #Ipad Pro i november, men något exakt datum är inte känt. Innan enheten börjar säljas i butik ska Apples säljpersonal genomgå internutbildningar på den nya produkten för att kunna assistera kunder med både köpråd och support. Enligt 9to5mac ska alla ha genomgått utbildningen innan den 6 november, vilket talar för att säljstarten blir i början av november snarare än slutet.

När Apple presenterade Ipad Pro visade de att tillbehöret Apple Pencil har en Lightning-kontakt i änden och laddas genom att anslutas direkt i Lightning-porten på Ipad Pro, men nu visar det sig att det inte är det enda sättet som pennan kan laddas på.

Apple skickar med en liten adapter till #Apple Pencil som gör det möjligt att ansluta en Lightning-till-USB-kabel och ladda pennan med exempelvis en väggadapter eller dator.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.