Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu finns Plex för Apple TV

En av de mest efterlängtade apparna för Apple TV har nu dykt upp i enhetens App Store. Mediacentret Plex finns som gratis nedladdning.

Apples senaste modell av #Apple TV finns nu ute hos de första kunderna och det släpps nya appar till enhetens App Store varje dag. En av de mest efterlängtade har nu dykt upp, mediacentret #Plex.

Med Plex för Apple TV kan användare spela upp video, musik, tv-serier och visa fotografier från en dator eller NAS som har den senaste versionen av Plex Media Server installerat.

Utvecklarna skriver att de firar släppet i ett blogginlägg och visar upp flera skärmdumpar.

"Det finns inte någon annan plattform som vi velat vara på så länge som vi har velat vara på Apple TV. Idag är dagen och vi firar! Appen är gratis i App Store för alla och kräver den senaste versionen av Media Server."

Kommentarer
94 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.