Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu finns Apple Music för Android

Apple släpper nu musiktjänsten Apple Music för Android. För den som vill testa finns appen att ladda ned från Google Play.

Strömmande musiktjänster som Spotify, Tidal och Deezer fick i somras konkurrens från Apple som lanserade #Apple Music. Nu tar Apple steget in i Google Play och öppnar upp tjänsten för prenumeranter med Android-enheter.

Apple Music är Apples tredje app i Google Play. Sedan tidigare har de en app för att hjälpa Android-användare att migrera till IOS och en app för att kontrollera högtalaren Beats Pill+.

Likt hur tjänsten lanserades för Apple-användare får också Android-användare chansen att prova på tjänsten gratis under tre månader. Efter det kostar den 99 kronor i månaden. För att skapa familjekonton behövs dock tillgång till en Mac eller IOS-enhet.

Användare som tidigare använt Beats Music (en tjänst som inte fanns tillgänglig i Sverige) får möjlighet att flytta över sina bibliotek och spellistor till Apple Music.

Beats Music fanns också för Windows Phone, men Apple har inte sagt något om huruvida de kommer att släppa en app också för den plattformen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.