Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ipad Air 3 får inte 3D Touch

Analytikern Ming-Chi Kuo rapporterar att Ipad Air 3 släpps under första halvan av 2016 och att plattan inte kommer att få 3D Touch.

Apple förväntas hålla ett pressevenemang i mars nästa år och nu kommer allt fler rykten kring vad företaget kan tänkas presentera för allmänheten under den så kallade keynoten.

Analytikern Ming-Chi Kuo som arbetar för KGI Securities tror att Apple kommer att presentera #Ipad Air 3 under första halvan av 2016, enligt en rapport som Macrumors fått tag på. Kuo skriver att plattan inte kommer att få #3D Touch på grund av produktionsbekymmer bland Apples leverantörer.

Kuo skriver att skärmen till Iphone 7 kommer att använda "liknande teknik och struktur" som Iphone 6S. Rapporten tror att den nya telefonmodellen kommer att lanseras under 2016, troligen kring Apples vanliga september-event.

Tidigare rykten tror att Apple kan visa upp en ny 4-tums Iphone och en andra generation Apple Watch under mars-eventet. I mars i år presenterade företaget sin nya 12-tums Macbook och gav prisuppgifter och lanseringsdatum för Apple Watch.

Apple har tidigare år presenterat nya Ipad-modeller under hösten, men i september fick Ipad Air 2 ingen uppdatering. Ipad Air 2 introducerades i oktober 2014.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.