Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone får OLED-skärmar från LG och Samsung

Apple planerar att införa OLED-skärmar till Iphone, och två av företagets konkurrenter kommer att stå för masstilverkningen av komponenter.

Nyligen rapporterade 99mac att Apple utvecklar ny skärmteknik baserade på OLED, något som skulle kunna ge mindre energiförbrukning i framtida Iphone-modeller. Nu rapporterar Reuters att de båda konkurrerande mobiltillverkarna LG och Samsung kommer att stå för tillverkningen av Apples OLED-skärmar.

Både LG Display och Samsung Electronics kommer enligt rapporten att masstillverka och leverera OLED-skärmar till Apple att använda till #Iphone. Företagen är nära en överenskommelse och totalt ska över 100 miljarder kronor investeras i att bygga upp kapaciteten för masstillverkning av bildskärmar under de kommande två eller tre åren. Apple väntas bidra med en del av den investeringen.

Skärmar med tekniken #OLED (Organic Light Emitting Diode) kan göras tunnare genom att de inte kräver någon bakgrundsbelysning och individuella pixlar kan sättas på eller stängas av vilket minskar energiförbrukningen. Tidigare rapporter gör gällande att Apple planerar att implementera tekniken 2018.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.