Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple öppnar ny flaggskeppsbutik i Paris

Apple fortsätter att öppna butiker, framförallt i Kina, men förbereder enligt en rapport också en ny flaggskeppsbutik i Paris.

Tidigare har 99mac rapporterat om Apples planer att öppna 25 nya butiker i Kina under en tvåårsperiod, vilket skulle ge sammanlagt 40 butiker i landet mot slutet av året. Den här månaden öppnar Apple på två platser i Kina, nämligen en andra butik i staden Nanjing den 16 januari och en första butik i Guangzhou den 28 januari.

Samtidigt förbereder Apple att öppna sin tjugonde butik i Frankrike, och det blir enligt Le Figaro en flaggskeppsbutik på en av Paris allra mest exklusiva adresser. Enligt rapporten kommer den nya butiken nämligen att ligga på den kända shoppinggatan Avenue des Champs-Élysées, endast ett stenkast från Triumfbågen. Den närmaste befintliga Apple-butiken ligger vid muséet Louvren några kvarter därifrån.

Apple har flera gånger tidigare ryktats slå upp portarna på Champs-Élysées, och nu ska det alltså vara dags. När butiken öppnar är inte klart, då byggnaden först ska renoveras. Lokalhyran uppges vara närmare 12 miljoner euro om året, motsvarande 111 miljoner kronor. Apple ska inledningsvis ha hyrt lokalen under 12 år.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.