Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analytiker tror Iphone 7 Plus kan få dubbla bakre kameror

Ming-Chi Kuo är tillbaka med en ny rapport till investerare. Iphone 7 Plus sägs komma utrustad med två bakre kameror som ska ge bättre kvalitet på bilderna.

Analytikern Ming-Chi Kuo på KGI har gjort sig känd för sina rapporter om Apple. I den senaste står det att Iphone 7 Plus kan komma utrustad med två bakre kameror vilket ska ge bättre kvalitet på bilderna.

Förra året köpte Apple upp det israeliska kamerateknikföretaget Linx och det är deras teknik som nu kommer till användning i Iphone 7 Plus, enligt Kuo. Genom att ha två linser kan Apple använda den extra bilddatan för att förbättra bildkvaliteten, rapporterar 9to5mac. Enligt rapporten kan Plus-modellen också få optisk zoom med 2–3 gånger förstoring.

#Iphone 7 kommer inte att få dubbla kameror, utan det kommer bara att vara aktuellt för en specifik version av #Iphone 7 Plus. Enligt Kuo kan Apple släppa en särskild premium-modell med den bättre kameratekniken.

Den ena linsen uppges ha optisk bildstabilisering och ett brett synfält, medan den andra sägs vara ett teleobjektiv med ett smalare synfält. Telefonen tar två bilder med linserna som sedan kombineras till en bild som användaren får se.

Om de här uppgifterna stämmer skulle det vara första gången som Apple gör någon större skillnad utöver skärmstorleken mellan den mindre och den större modellen.

Iphone 7 och 7 Plus förväntas lanseras i höst. En modell med fyratumsskärm kallad för #Iphone 5SE kan vara på gång redan i mars.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.