Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ipad Air 3 kommer i mars

Apple uppges planera att släppa Ipad Air 3 under ett event i mars, med funktioner inspirerade av Ipad Pro.

Apple planerar att lansera en ny Ipad under ett event i mars, tillsammans med en ny Iphone med 4-tumsskärm och en ny variant av Apple Watch. Detta rapporterar 9to5mac med hänvisning till anonyma källor.

Apple uppdaterade senast sitt sortiment av Ipad i september när både Ipad Mini 4 och Ipad Pro lanserades. Ipad Air 2 fick då ingen uppdatering, men det ska nu åtgärdas med Ipad Air 3. Det skulle i så fall vara första gången Apple släpper en ny Ipad under våren sedan 2012, när tredje generationens Ipad lanserades i mars.

Storleksmässigt väntas Ipad Air 3 likna sin föregångare och ha en bildskärm på 9,7 tum. Apple ska också ha testat versioner där bildskärmen har stöd för Apple Pencil, men det är osäkert om den slutgiltiga produkten kommer att ha stöd för detta. #Ipad Air 3 uppges också ha flera högtalare än tidigare för att matcha ljudet i Ipad Pro, och även utrustas med en LED-blixt för att kunna ta bättre bilder i dåligt ljus.

Telefon och klocka

Uppgifter om en ny Iphone med mindre bildskärm än Iphone 6S och 6S Plus har cirkulerat en längre tid. Enligt de senaste uppgifterna kommer telefonen inte att kallas Iphone 6C, utan istället Iphone 5SE.

Apple Watch har tidigare ryktats få sin första hårdvaruuppdatering under våren. Apple Watch 2 ryktas bli tunnare och eventuellt utrustas med Facetime-kamera.

För tillfället uppges planen för Apple vara att hålla sitt event den 14:e mars, men detta är inte bestämt och kan komma att ändras. I mars förra året höll Apple sitt event i Yerba Buena Center i San Francisco. Då introducerades den nya bärbara datorn Macbook och Apple Watch visades upp i mer detalj.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.