Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsungs nästa telefon blir vattentät

Senare i veckan väntas Samsung lansera nya mobilerna S7 och S7 Edge, men redan nu har en reklamvideo dykt upp på nätet.

21 februari, nu på söndag, håller Samsung en presskonferens inför Mobile World Congress och det verkar mer eller mindre säkert att den nya telefonen Galaxy S7 kommer att visas upp. Redan nu har dock den officiella Youtube-kanalen för Samsung Indonesien publicerat en reklamvideo där den nya telefonen visas.

Videon uppmanar världen att göra sig redo genom taggen #thenextgalaxy och visar upp vad som antas vara Galaxy S7 och S7 Edge. Det finns ont om specifika detaljer kring de nya telefonerna, men i en scen används mobilen i regn vilket tycks ge stöd för rykten om att de nya enheterna blir vattentäta. Enligt Engadget ska Galaxy S7 och S7 Edge få en IP68-märkning vilket innebär att de ska klara att sänkas ned i vatten.

Även nästa Iphone ryktas bli vattentät.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.