Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #128: Idas dåligt planerade semester

Nu bjuder vi på ett rykande färskt avsnitt av vår poddradio som handlar om Android N, IOS X och inplanerade resor.

Hittas i ny förpackning på bio.

Lördagar är våra favoritdagar, då får vi dela med oss av ett nytt avsnitt av vår #poddradio! Den här veckan lyckades vi spela in några timmar före Apples officiella inbjudan dök upp på internet, så allt snack om den får vi spara till nästa veckas avsnitt.

Istället pratar vi om Android N som lite oväntat dök upp i veckan, det finns helt klart lite likheter med IOS 9. I sommar får vi veta mer om kommande IOS X (eller vad kommer versionen att heta egentligen?).

Dessutom har redaktionen planerat in lite resor. Jakob kommer att flyga till USA och hälsa på Google, medan Ida råkat planera in lite semester på sämsta möjliga vecka. Vi får se om chefen drar in ledigheten som så klart sammanfaller med Apples event...

Trevlig helg!

Avsnitt: Idas dåligt planerade semester

Längd 33:00, filstorlek 27,07 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Samma kväll som vi spelade in kom nyheten. Apple-event 21 mars, men mer om det i ett framtida avsnitt. Den här veckan pratar vi om Android N, Jakobs kommande USA-resa och Idas dåligt planerade Indien-semester (missar ju Apple-eventet!).

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.