Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Världens största Apple Store öppnar i Kina

På lördag inviger Apple sin hittills största butik i Dalian, Kina. Den nya butiken ligger i en galleria.

Vilken butik som är världens största Apple Store har varierat lite genom åren. I augusti förra året var en butik i Dubai den största, en annan butik som haft äran är den i Covent Garden, London som var störst när den öppnade år 2010. Nu är det dags för en ny jättebutik, inte helt oväntat i Kina som är en viktig marknad för Apple.

På lördag inviger företaget en butik i gallerian Olympia 66 i Dalian, Kina som kommer att ta över titeln världens största Apple Store. Gallerian är åtta våningar hög och öppnade i december. Exakt hur stor butiken är är inte känt.

Apple har tidigare sagt att de planerar att nå milstolpen 40 butiker i Kina innan slutet av året, med den här i Dalian har de nått upp till 30 butiker.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.